Camping Taxo les Pins

Camping Taxo les Pins in Argelès-sur-Mer is een grote, gastvrije familiecamping in de Pyrénées-Orientales vlakbij het strand aan de Middellandse Zee in de Languedoc-Roussillon. De grote camping biedt kampeerplaatsen en verhuurt verschillende typen stacaravans. De camping beschikt over een mooi zwembadomplex (met glijbaan en peuterbad) waaraan u heerlijk kunt luieren en genieten van de zon. Daarnaast beschikt camping Taxo les Pins over een tennisbaan, sportveld, jeu de boules baan speeltuin en campingwinkeltje. U kunt uitstekend eten in het restaurant van camping Taxo-les-Pins. De kinderen zullen zich op camping Taxo-les-Pins uitstekend vermaken met of zonder het animatieteam. Zoekt u een vakantie geschikt voor het hele gezin, dan is Camping Taxo les Pins in de Languedoc-Roussillon een zeer goede keuze.

Familiecamping in Argelès-sur-mer

Met 320 dagen zon per jaar is het op camping Taxo-les-Pins genieten van het zwembad en de lange zandstranden bij Argelès-sur-mer. De Catalaanse kust biedt voldoende mogelijkheden voor het hele gezin. Breng ook een bezoek aan het oude stadje Collioure, de beroemde Katharenkastelen in het binnenland van de Languedoc-Roussillon en de Pyreneeën met daarachter het Spaanse Baskenland.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Taxo-les-Pins voor je op een rijtje gezet:

Camping Taxo-les-Pins
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Taxo d’Avall, Route de Taxo à la mer, 66702 Argelès-sur-Mer Cedex

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
maart - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe