Camping Torraccia

Camping Torraccia is een rustige familiecamping met zwembad en waterglijbaan gelegen in een bergachtig landschap op het Franse eiland Corsica. De middelgrote natuurcamping verhuurt kampeerplaatsen mét en zonder elektriciteit. Het is ook mogelijk om een accommodatie te huren, zoals een bungalow of POD. Tijdens je vakantie kun je een balletje trappen op het sportveld of een verfrissende duik nemen in het zwembad. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of tijdens een potje tafeltennis. Er is ook een klein restaurant waar je een lekker hapje kunt eten.

Kamperen op Corsica

De camping ligt in een bosrijk gebied bij het charmante dorpje Cargèse. Het plaatsje ligt aan de zee en heeft een kleine jachthaven waar je een bootje kunt huren. Daarnaast kun je er 5 stranden vinden, met het uitgestrekte strand van Frimicaghiola op loopafstand. Op minder dan een half uurtje rijden, liggen de bijzondere Calanches de Piana. In dit natuurgebied kun je prachtige rotsformaties bewonderen en heerlijk wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Torraccia voor je op een rijtje gezet:

Camping Torraccia
Zuid-Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Cargèse

Bagghiuccia, 20130 Cargèse

33 (0) 4 95 26 42 39

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe