Camping Le Domaine de Maël

Camping Le domaine de Maël ligt in Argelès-sur-Mer, aan de voet van het massief d’Albères, waar de Pyreneeën de zee induiken. Het waterpark van de camping bestaat uit een verwarmd buitenzwembad en 1 peuterbad met een slangenglijbaan voor de kleintjes. Er is ook een Double Slide glijbaan en een SpaceBowl. Daarnaast is er een uitgebreid animatieprogramma en veel speeltoestellen en sportfaciliteiten. De camping verhuurt stacaravans van verschillende luxes.

Geniet van de natuur en het strand

Ontdek de rijkdom van de regio Pyrénées Orientales dankzij de vele culturele en sportieve mogelijkheden. Bezoek vele typisch Catalaanse dorpjes zoals Castelnou, Mosset of Villefranche de Conflent. Geniet van de natuur door het beoefenen van sport- en wateractiviteiten, zoals mountainbiken en wandelen in het bos. Ontdek het rijke historische erfgoed van de regio, bezoek aan het Museum van Tautavel, de Abdij van St. Martin du Canigou, het Paleis van de koningen van Majorca in Perpignan, het Koninklijk Kasteel van Collioure of het Museum van Céret.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Capfun – Domaine De Maël voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine De Maël
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Chemin de l’Hospitallet, Taxo d’avall, 66700 Argelès-Sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe