Capfun – Le Paradis De Bazas

Camping Le Paradis De Bazas is een gezellige familiecamping bij het stadje Bazas in het departement Gironde in de regio Nieuw-Aquitanië. De camping beschikt over een enorm zwemparadijs met glijbanen en een peuterbad. Ook zijn er meerdere grote speeltoestellen en een uitgebreid animatieprogramma. Het is dus de perfecte camping voor een gezin met kinderen. De camping beschikt over standaard plaatsen, gemeubileerde tenten en stacaravans.

Geniet van de mooie natuur

Camping Le Paradis de Bazas ligt in een mooi landschap met veel groen. In de buurt kan er uitstekend gewandeld en gefietst worden en je vindt er een rivier en een gezellig stadje, Bazas. In Bazas vind je de Johannes de Doper kathedraal die op de Unesco werelderfgoedlijst staan. Daarnaast liggen de wijngaarden van Bordeaux om de hoek en sta je zelfs binnen 45 minuten al in Bordeaux.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Capfun – Le Paradis De Bazas voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Le Paradis De Bazas
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Gironde Bazas

Route de Casteljaloux, 33430 Bazas

0033 (0)5 56 65 13 17
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe