Capfun – Paris Roussillon

Camping Paris Roussillon ligt in het zuiden van Frankrijk, op 1,5 km van het strand en het dorp Argeles sur mer. Het zwempark van de camping bestaat uit 1 buitenzwembad, 1 verwarmd, overdekt zwembad, 1 peuterbad met glijbaan voor kleine kinderen en 2 andere gekkere glijbanen voor oudere kinderen. Daarnaast zijn er ook veel leuke speeltuinen en wordt er in de zomer een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd. Ook is er een bar en restaurant, waar je kunt genieten van lekker eten en een drankje. De camping heeft stacaravans te huur.

Geniet van de heerlijke stranden

De regio Pyrénées-Orientales biedt veel bezienswaardigheden dankzij het Museum van Tautavel, de Abdij van St. Martin du Canigou, le Palais des Rois de Majorque in Perpignan, het Koninklijk Kasteel van Collioure, of het Museum Ceret. Geniet van de brede stranden en de paden aan de kust voor sportactiviteiten op en buiten het water. Vele fiets- en mountainbikeroutes zijn beschikbaar. De camping is ideaal gelegen voor een dagtocht naar Spanje: het ligt op 25 km van de Spaanse grens.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Capfun Paris Roussillon voor je op een rijtje gezet:

Capfun Paris Roussillon
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Avenue de la Retirada 1939, 66702 Argelès-sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe