Camping LACASA

Camping LACASA by Corsica Paradise verhuurt meerdere stacaravans in Corsica, gelegen op de 4-sterren camping Lacasa te Calcatoggio. Na 10 minuten wandelen bereikt men via een privéweg het mooie strand. U kan ook rustig genieten aan het prachtige zwembad met een schitterend zicht op de baai van Sagone. Alle huuraccommodaties zijn zo goed als nieuw, volledig ingericht en voorzien van airco. Elke stacaravan beschikt ook over een half-overdekt terras van 15 m² en één gratis parkeerplaats aan de accommodatie. Er is gratis WIFI in de omgeving van het restaurant en het zwembad. De camping beschikt tevens over een restaurant, een kleine voedingswinkel, een bar, petanque en een speelplein voor kinderen. In juli en augustus is er animatie voorzien.

Vakantie op Corsica

Corsica is een prachtig eiland met veel gezellige dorpjes, waar je lekker kunt rondstruinen en waar je leuke restaurantjes vindt. Daarnaast is de natuur er prachtig. Het is een bergachtig gebied met veel groen en mooie uitzichten. Vanaf de camping sta je binnen 10 minuten op het strand en je kunt er dan ook heerlijke strandwandelingen maken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Corsica Paradise voor je op een rijtje gezet:

Corsica Paradise
Zuid-Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Calcatoggio

D-81 Camping Lacasa, 20111 Calcatoggio

0032 479 21 10 86
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe