Camping Domaine de la Dragonnière

Camping Domaine de la Dragonnière in Vias-sur-Mer is een gezinscamping in de Hérault in de Languedoc-Roussillon gelegen in de buurt van een zandstrand. Er is een gratis shuttle die u vanaf de camping naar de zee rijdt. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen half in de zon en half in de schaduw. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De beplanting op de camping zorgt ervoor dat uw plekje afgebakend is. Indien nodig kunt u ook een koelkast huren. Daarnaast kunt u cottages, houten huisjes en lodgetenten huren op de camping. Bij aankomst kunt u kiezen voor een mandje met de supermarktproducten zoals yoghurt, koffie en jus d’orange. Op en top luxe! Wie van water houdt zit op camping Domaine de la Dragonnière helemaal op z’n plek. Er zijn drie waterparken, eentje met leuke waterspelen, een overdekt zwembad en een bad waar het heerlijk ontspannen is. In het hoogseizoen zijn er maar liefst 15 animateurs aanwezig op de camping om u de vakantie van uw leven te bezorgen. Er is een sportterrein, een speeltuin, beachvolley, fitness, aquagym en nog veel meer. Dansen rond het zwembad en een mini-disco speciaal voor kinderen.

Vakantie in Hérault

Camping Domaine de la Dragonnière ligt vlakbij Cap d’Agde, een prachtige badplaats. Rondom de camping kunt u fietsen, paardrijden en karten. Het attractiepark Europapark in Vias Plage is een leuk uitje voor het hele gezin. Op het water kunt u waterskiën, duiken en bijvoorbeeld kitesurfen. Maak een boottocht op le Canal du Midi. Ook de grotten van Clamouse zijn een must.

Overige information van deze accommodatie

Domaine de la Dragonnière
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Vias

RD 612, 34450 Vias-sur-Mer

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe