Camping Le Domaine du Trappeur

Camping le Domaine du Trappeur in Saint-Sorlin-d’Arves is een kleine camping in de bergen van de Savoie geliefd door motor- en oldtimerliefhebbers. De 3 sterren camping Col de la Croix de Fer biedt 35 standplaatsen waarvan 25 voor tenten of caravans, 6 chalets voor 2 tot 7 personen volledig ingericht of originele accommodaties. De camping biedt ook een grill restaurant Le Trappeur, een lounge plek, minigolf, trampoline, pingpong tafel, jeu de boules baan, binnen voorzieningen zoals sjoeltafel, tafelvoetbal, televisie, wifi. Een ideale stopplaats als u door de bergen van de Savoie toert. De kampeerplaatsen liggen op het zuiden met een geweldig uitzicht over de vallei en het dorp. Daarnaast verhuurt de camping verschillende huuraccommodaties waaronder ingerichte tenten, chalets, hotelkamers en gîtes. Ook kunt u gebruikmaken van de Bed & Breakfast. Er is een restaurant en een bar met ijsbar. Op Camping le Domaine du Trappeur vindt u een leuke minigolf met 18-holes, een trampoline voor de kinderen, een tafeltennistafel en een jeu de boules terrein. In de recreatieruimte kunt u biljart spelen, tafelvoetbal of televisie kijken. Ook is er een internetverbinding aanwezig op de camping.

Kamperen in de Savoie

Camping le Domaine du Trappeur ligt in de Franse Alpen en is zeer geliefd als stop bij motorrijders. Op deze rustige en kalme plek in de Rhône-Alpes is het even heerlijk ontspannen en wegvluchten van de dagelijkse sleur. Op 200 meter van de camping vindt u een supermarkt. Maak mooie wandelingen in de vallei of toer met de motor of auto door de bergen en dalen van de Savoie in Frankrijk. Gastronomie staat ook hoog aangeschreven dus proef vooral de lokale lekkernijen.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €20 per nacht
Domaine Du Trappeur
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Saint-Sorlin-d'Arves

Route du col, 73530 Saint-Sorlin-d’Arve

0033 (0)4 79 59 54 36
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe