Domaine la Charvière

Domaine la Charvière in Saint-Priest-en-Murat is een charme camping met zwembad in de Auvergne. Het is een domein van ruim vijf hectaren op het authentieke platteland van hartje Frankrijk, met daarop een prachtige in “Bourbonnaise” stijl gebouwde boerderij uit 1800. Rondom de boerderij vindt u twee authentieke vakantiehuizen (gîtes), een kleine kindvriendelijke en ruime camping met twee volledig ingerichte huurtenten en twee nieuwe safaritenten, een (heilzaam) magnesiumzwembad, één sauna en een erf vol dieren en speel- en recreatiegelegenheid. In de boerderij heeft de camping drie sfeervolle en ruime chambres d’hôtes (bed & breakfast kamers), ieder met eigen sanitair. Rondom en in de boerderij is er gratis WiFi tot uw beschikking. Verder is er een heerlijk overdekt buitenterras voor het nuttigen van een consumptie of een ijsje. In het hoogseizoen is er een broodservice met elke dag vers brood van de boulangerie, huisgemaakte confiture, honing van eigen bijtjes, table d’hote, steenoven gebakken verse pizza’s, biologische wijnen en nog veel meer. Kortom alles wat nodig is voor uw overnachting en een geslaagde vakantie!

Kamperen in de Auvergne

De Allier, met zijn prachtige groene bocage Bourbonnais, wordt gekenmerkt door heuvels, veel groen, rivieren en meertjes, kastelen, slaperige dorpjes en Middeleeuwse steden. Ontdek de ring van vulkanen met o.a. de Puy de Dome en Puy de Sancy. In deze nog nauwelijks ontdekte streek in Midden-Frankrijk vindt je nog het authentieke, rustige Frankrijk terug.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Domaine la Charvière voor je op een rijtje gezet:

Domaine la Charvière
Zuid-Frankrijk Auvergne Allier Saint-Priest-en-Murat

La Charviere, 03390 Saint-Priest-en-Murat

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe