Domaine Naturiste Le Clos Barrat

In het hart van de Lot ontvangen Yolanda en Johan U op Domaine Naturiste Le Clos Barrat, één van de mooiste bestemmingen van het zuidwesten. Gesitueerd tussen Cahors, le Quercy, Toulouse en de Lot-vallei is Le Clos Barrat, de gedroomde naturistische locatie in het zuiden van Frankrijk voor liefhebbers van een open natuur. Een domaine met een hart, op menselijke schaal en met een familiale sfeer waar u heerlijk kan ontspannen en uzelf kan verwennen. Ver van de vervuiling biedt deze autovrije camping u de kalmte en rust waarnaar u het hele jaar verlangt. Vier gloednieuwe mobile homes (2017) staan ter uw beschikking. Het grote blauwe zwembad, drie sanitaire gebouwen en de verschillende sportvelden wachten U op. Vlakbij het onthaal verwelkomen we u in de gezellige bar of op het grote terras voor de smakelijke groepsmaaltijden en onze gezellige bbq-avonden. We zorgen dagelijks voor vers brood en interessante toeristische informatie. Wifi is gratis beschikbaar en u kan deelnemen aan yoga- en andere workshops, geleide wandelingen en mountainbiketochten, genieten van het kampvuur, de muzikale avonden, sauna, jeu de boules toernooien, een bezoekje brengen aan onze petit marché, …. Of gewoon lekker niets doen. Alles is mogelijk op Domaine Naturiste Le Clos Barrat.

Geniet van de groene natuur

Domaine Naturiste Le Clos Barat bevindt zich bij het stadje Serignac in het departement Lot in de regio Occitanië. De omgeving is heerlijk groen en je kunt er dan ook goed wandelen en fietsen. Daarnaast zit je vlakbij de rivier de lot, waar je kunt zwemmen, vissen en kanoën.

Overige information van deze accommodatie

Domaine Naturiste Le Clos Barrat
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Sérignac

Lieu dit Clos Barrat, 46700 Sérignac

0033 6 475 00 978
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe