Meer foto's

Domaine Riva Bella Naturiste

FEN Riva Bella Thalasso & Spa Resort is een prachtig naturisten vakantieparadijs aan zee met privéstrand vlakbij Algeria op het eiland Corsica. Hier vindt u ruime schaduwrijke kampeerplaatsen en zeer mooie, comfortabele huuraccommodaties waaronder ingerichte tenten, chalets en villa’s met een capaciteit tot 6 personen. FEN Riva Bella Thalasso & Spa Resort ligt op een terrein van 70 hectare vlakbij de voormalige Romaanse hoofdstad Algeria. FEN Riva Bella Thalasso & Spa Resort, is voor behoud van de rust van de omgeving en het plezier van het leven en te genieten van de natuur. Duurzaam en ecologisch handelen staan hier hoog in het vaandel en er zijn faciliteiten voor mindervaliden. Bijna het hele jaar geopend, is dit naturisten vakantieparadijs voor 15 mei en na 20 september alleen geopend voor niet-naturisten. Er is geen animatieprogramma nodig om van de vele faciliteiten te genieten zoals tennisbaan, sportvelden, speeltuin of de zee. Wie voor natuur, ontspanning en comfort kiest, kiest voor FEN Riva Bella Thalasso & Spa Resort. Dit vakantieparadijs is uitgerust met een beautyfarm met spa, sauna, hamman, balneo- en thalassotherapie en een fitnesscentrum en thermenbad. De accommodaties liggen in het bos of aan het strand en bieden een prachtig uitzicht. Vers brood, kranten of tijdschriften, boodschappen; u vindt het allemaal in de campingwinkel. In het restaurant is er voor ieder wat wils. Een uitgebreide kaart met veel lokale en bio-producten; er is zelfs halfpension mogelijk. Geniet in de avonduren van de gezelligheid op het terras en in de bar met live-muziek en entertainment.

Naturistencamping op Corsica

Het eiland Corsica biedt een variëteit aan bezienswaardigheden en activiteiten. Vele mooie wandel- en fietstochten zijn te ondernemen in dit beschermde natuurgebied van Corsica. Geniet van de lange zandstranden, de immense zee en het contrasterende berglandschap. Breng tijdens uw vakantie op La Rive Bella Naturiste zeker een bezoek aan de plaats Aléria. In Aléria zijn overblijfselen van Romeinse baden te zien. Niet ver van de stad ligt het 15e eeuwse Fort van Matra. In het noorden van het eiland ligt de stad Bastia. Bij de oude haven van deze stad kun je onder andere de met marmer versierde kerk Saint Jean Baptiste bekijken. Meer richting het zuiden ligt de oude stad Bonifacio. Raften en kajakken of zelfs deltavliegen: er zijn voldoende manieren om de omgeving te ontdekken. Voor nog meer natuur maakt u een boottocht naar de sprookjesachtige eilanden Lavezzi en Scandola.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Domaine Riva Bella Naturiste voor je op een rijtje gezet:

Domaine Riva Bella Naturiste
Zuid-Frankrijk Corsica Haute-Corse Aleria

Route de Riva Bella, 20270 Aleria

Duits, Engels, Frans, Italiaans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe