Écodomaine la Rêverie

Écodomaine la Rêverie is een glamping & minicamping verdeeld over twee gedeeltes gelegen aan een visvijver in het Franse departement Côte-d’Or. De minicamping bestaat uit 6 kampeerplaatsen met 10 ampère stroom. Daarnaast kun je verschillende soorten glamping accommodaties huren. Zo kun je verblijven in een tipi-tent, wilid wild west pipowagen of een kas die op een eilandje midden in de vijver te vinden is. Bij het domein kun je ook een wellnesscentrum vinden met sauna, jacuzzi en massages. Je kunt verse broodjes bestellen en die de volgende dag bij je kampeerplaats of accommodatie geleverd krijgen.

Glamping & Minicamping in Midden-Frankrijk

Écodomaine la Rêverie ligt op een rustige plek in de Côte-d’Or in de regio Bourgogne. Vanaf de camping kun je prefect de omgeving gaan verkennen. Zo ligt de wijnstad Beaune op nog geen 40 minuten rijden. De stad wordt omringd door uitgestrekte wijngaarden, waar je heerlijk kunt wandelen en de lekkerste wijnen kunt proeven. In de stad kun je daarnaast allerlei wijnkelders en winkels vinden, waar je van alles kunt leren over de verschillende soorten wijn. Verder ligt de stad Dijon op maar een uurtje rijden van de camping en het regionaal natuurpark Morvan op een half uurtje rijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Écodomaine la Rêverie voor je op een rijtje gezet:

Écodomaine la Rêverie
Zuid-Frankrijk Bourgogne Côte-d'Or Viévy

Lieu-dit Thoreille, 21230 Viévy

0033 (0)9 88 28 23 95 / 0033 (0)7 57 06 57 27

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe