Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 55

Camping Paradis Bimbo

Meren, Oceaan en een waterpark met een heel mooi verwarmd zwembad, camping Bimbo biedt u een vakantie met veel waterpret. Er is zowel een binnen als buitenzwembad met glijbaan en peuterbad. In Biscarrosse, een mooi klein dorpje aan de Atlantische kust, in Les Landes van Gascogne en de regio Aquitaine, is het vakantie houden in de natuur op een 4-sterren camping. U kunt kiezen uit kampeerplekken, chalets en stacaravans. In de zomer worden er allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals een animatieprogramma, muziekavonden en diners.

Geniet van het strand

In de Les Landes in Aquitaine, ligt Biscarrosse waar het goed verblijven is, en door de fietspaden kunt u fietsen door de bossen aan de rand van het meer om zo de omgeving te verkennen. Ideaal voor fietsers! Bij het meer kun je lekker zwemmen of verschillende watersporten beoefenen. De Atlantische kust is slechts een paar kilometer van de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping Paradis Bimbo voor ie op een rijtje gezet:

Camping Paradis Bimbo

Frankrijk Aquitaine Landes Biscarrosse

176, chemin de Bimbo – Navarrosse, 40600 Biscarrosse

0033 (0)5 58 09 82 33
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.