Alle foto's

Camping La Beaume

Camping La Beaume in Esparran-de-Verdon is een familiecamping aan een beekje in de Alpes de Haute Provence. Profiteer van de prachtige omgeving, de blauwe meren en het overdekte en verwarmde zwembad.

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen op een rustig kampeerterrein. Iedereen met een tent, caravan of camper is van harte welkom. U kunt kiezen uit een plekje bij de rivier of juist eentje in de wei. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en u kunt ook uw hond meenemen op vakantie. Naast traditioneel kamperen, kunt u op deze camping ook uitstekend overnachten in een van de huuraccommodaties. Er zijn mobilhomes, gîtes, studio’s en een aantal chalets. Tevens toegankelijk voor mindervaliden. Verder vindt u hier een broodpunt, wasmachine met strijkgelegenheid en een restaurant met pizzeria.

Op camping La Beaume geniet u van het overdekte en verwarmde zwembad. Installeer u naast het zwembad en de bar. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping leuke animatie zoals dansavonden, sportwedstrijden en andere activiteiten voor kinderen. Sportliefhebbers kunnen hier volleybal spelen, voetballen en andere sporten. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een kidsclub vol gezelligheid. De camping is gelegen aan een meer waar u kano’s kunt huren en de Gorges du Verdon kunt bewonderen vanaf het water.

Vier vakantie in de Provence

Ook in de buurt van camping La Beaume zijn er tal van activiteiten. Zo kunt u tochten maken te paard en genieten van de natuur in de Provence. Ook in het provençaalse stadje Esparron-de-Verdon proeft u het typische Franse sfeertje. Bewonder de kleine straatjes en bezoek de vele kunstenaars. De Gorges du Verdon verbindt de vijf meren van de Verdon en biedt prachtige landschappen die te bezoeken zijn via bijvoorbeeld de Routes des Gorges en de Route des Crètes. Rondom de camping bezoekt u Moustiers-Sainte-Marie met haar prachtige aardewerk en porselein. Proef ook tevens de heerlijke tapendade, olijfolie en aïoli, allemaal gerechten uit deze streek.

Overige information van deze accommodatie

Flower Camping La Beaume
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Esparron-de-Verdon

Route d’Albiosc, 04800 Esparron-de-Verdon

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe