Flower Camping Le Clot Du Jay

Flower Camping Le Clot Du Jay is een gezellige familiecamping bij het dorpje Clamensane in het departement Alpes-De-Haute-Provence in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met glijbaan en peuterbad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De kleinschalige camping beschikt daarnaast over een snackbar, bar, winkel en fietsverhuur. Je kunt chalets, Lodge tenten, stacaravans en kampeerplaatsen huren.

Geniet van de mooie natuur

In een wilde en natuurlijke omgeving van uitzonderlijke flora en fauna bevindt zich Flower Camping Le Clot du Jay. Profiteer tijdens je verblijf op de camping van de natuur en maak de mooiste wandelingen door de tijm- en lavendelvelden. Geniet van de Provençaalse bergen, de weelderige natuur en het verbazingwekkende landschappen tijdens een ontspannen verblijf op de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Flower Camping Le Clot Du Jay voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Le Clot Du Jay
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Clamensane

Camping le clot du jay, 04250 Clamensane

0033 (0)4 92 68 35 32
Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe