Flower Domaine Des 2 Soleils

Flower Domaine Des 2 Soleils in Sahune is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) met zwembad in de Drôme gelegen in het hart van de vallei van de rivier Buech. De natuurcamping in Rhône-Alpes beschikt over camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen, stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Flower Domaine Des 2 Soleils animatie, een mooi aangelegd zwembad (met kinderbadje en waterglijbaan). Maar ook een rustige omgeving die een uitzonderlijk mooi uitzicht geeft op de omliggende bergenen ruime door groen omgeven plaatsen zonder direct contact met de buren.. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het (kleine) restaurant.

Een vakantie voor jong en oud

Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor [[kies 2 of 3 usp’s]] fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, met de hele familie, natuurliefhebbers, rustzoekers, vakantie in de bergen, vakantie met de hond, wandelvakantie, zomervakantie, zwemliefhebbers.

Ontdek de Drôme

In de omgeving van Flower Domaine Des 2 Soleils [[in/aan/op]] Zuid-Frankrijk, Zuidoost-Frankrijk is er genoeg te beleven. De geografische ligging geeft toegang tot vele geliefde activiteiten in de open lucht en watersport. Tochten te voet en te paard, crossfietsen, bergwandbeklimmen, vie ferrata, grotonderzoek en wildwatervaren. Verder vind je in Drôme interessante bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Flower Domaine Des 2 Soleils voor je op een rijtje gezet:

Flower Domaine Des 2 Soleils
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Hautes-Alpes Serres

Chemin du Sacre la flamenche, 05700 Serres

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe