Camping Le Grand Larue

Hondencamping Le Grand Larue in de Auvergne is een hond vriendelijke camping met 15 zeer ruime kampeerplekken waar rust en vrijheid voor u en de honden verzekerd zijn. De camping beschikt over een modern en nieuw sanitair gebouw, een eigen honden-uitlaat bos met beekje en kleine etang (meertje) dat geheel is omheind, zodat de honden overal los rond kunnen lopen. Dit alles op een perceelgrote van 3,8 ha waarvan 1,5 ha. eigen bos en 1,3 ha kampeerterrein. Er is ook een honden-oppasservice, zodat u een dag ongestoord kunt genieten van een dagje uit en de honden genieten van de vrijheid op de camping. De eerste twee honden zijn bij de totaal prijs inbegrepen. Camping Le Grand Larue biedt ook enkele kampeerplaatsen die omheind zijn. Kortom: Hondencamping Le Grand Larue is een heerlijk vakantieoord voor de honden en u.

Hondencamping Le Grand Larue in de Auvergne

Camping Le Grand Larue ligt op 4 km van Couleuvre. In Couleuvre is u een kleine kruidenier voor de eerste levensbehoefte en vers brood. In Cerilly op 6 km van de hondencamping kunt u de uitgebreide boodschappen doen. De Auvergne staat bekend om zijn milde landklimaat met een aangename zomerse temperatuur (belangrijk voor de honden). Het is een prachtig natuurlijk gebied met vele rivieren, bossen, meren, vulkanen en natuurlijk de oude Franse dorpen en steden met hun traditionele gebruiken en markten. Met name de Allier is een vriendelijk heuvelrijk gebied met, wat wordt beweerd, de schoonste lucht van het land. De hondencamping Le Grand Larure licht op loopafstand van het grootste in West-Europa gelegen eikenbos Fôret de Tronçais. Hier zijn legio mogelijkheden om wandelingen met de honden te maken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Hondencamping Le Grand Larue voor je op een rijtje gezet:

Hondencamping Le Grand Larue
Zuid-Frankrijk Auvergne Allier Couleuvre

Lieu dit Le Grand Larue, 03320 Couleuvre

0033 (0)4 70 66 24 87
Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe