Le Camping de Lalbrade

Le Camping de Lalbrade in Lugagnac is een naturistencamping gelegen in het natuurreservaat Causses du Quercy met 20 kilometer aan wandelpaden op de camping zelf in de Lot in de Midi-Pyrénées. Kom tot rust in het zwembad en in de sauna omgeven door de weelderige natuur. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en toegankelijk voor tenten, caravans, vouwwagens en campers. Daarnaast beschikt Le Camping de Lalbrade ook over bungalows en twee woonwagens voor een unieke ervaring. Op de camping vindt u ook een aantal herdershutten van losgestapelde stenen en kunt u zomaar een hert tegenkomen tijdens een van de wandelingen op het domein. Omgeven door een prachtige natuur kunt u heerlijk zwemmen in het zwembad of een sessie boeken in de sauna. Sla ook een balletje op de tennisbaan. Maak ‘s nachts eens een wandeling en leer de natuur op een geheel andere wijzen kennen. De 20 kilometer aan naturistische wandelpaden zorgen ervoor dat u het terrein niet hoeft te verlaten. De langste route duurt ongeveer drie uur.

Vakantie in de Lot

Bezoek op zondag de regionale markt in Limogne en Quercy op 8 kilometer van Le Camping de Lalbrade. Zin om een dagje te kanoën of te varen? Ga dan naar de valleien van de Lot en de Célé voor een dag op het water. Houdt u van cultuur en historie? De prehistorische grotten van Pech Merle is een absolute aanrader net als kasteel Cenevières met wandtapijten uit de 12e eeuw. Ontdek ook de gastronomische lekkernijen uit de Lot zoals truffels, foie gras en heerlijke geitenkaas.

Overige information van deze accommodatie

Le Camping de Lalbrade
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Lugagnac

Lalbrade, 46260 Lugagnac, Frankrijk

0033 (0)5 65 31 52 35
Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe