Les Cottages du Lac de Jouarres

Les Cottages du Lac de Jouarres in Olonzac is een bungalowpark met zwembad, gelegen aan een meer in de Hérault. Het kindvriendelijke park beschikt over diverse moderne bungalows, met 2 tot 5 slaapkamers. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of een wedstrijdje spelen op het multisportveld. Het zwembad heeft een schuifdak dat bij mooi weer open kan. Het is ook leuk om bij goed weer het meer op te gaan. Voor watersportactiviteiten als zeilen en kajakken kun je terecht bij Club Nautique de Jouarrès, gelegen aan de rand van het meer.

Vakantie op een bungalowpark in Zuid-Frankrijk

Het bungalowpark ligt in het hart van een wijngaard bij het plaatsje Olonzac in het Franse departement Hérault, regio Occitanië. Het meer waaraan de camping ligt, is gelegen op de grens van de twee departementen Hérault en Aude. Cultuurliefhebbers kunnen een uitstapje maken naar de steden Carcassonne, Narbonne en Béziers. Het bungalowpark ligt in een rustige en groene omgeving in het zuiden van Frankrijk. Je kunt er fijn fietsen en wandelen, bijvoorbeeld rondom het meer. Heb je zin om een dagje naar het strand te gaan? Rijd dan naar de Middellandse Zee, gelegen op nog geen 60 autominuten van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Les Cottages du Lac de Jouarres voor je op een rijtje gezet:

Les Cottages du Lac de Jouarres
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Olonzac

Chemin de Jouarres, 34210 Olonzac

Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe