Les Jardins Du Taillefer

Les Jardins Du Taillefer in Lathuile is een kleine camping met huurtenten in een groene omgeving gelegen bij het meer van Annecy tussen de bergen in de Haute-Savoie. De camping verhuurt pods, tipi-tenten en andere huurtenten. De hele zomer biedt de chef-kok van de camping u een ruime keuze aan vegetarische maaltijden aan. Voor de maaltijden worden lokale en biologische producten gebruikt.

Meer van Annecy

Bij het plaatsje Annecy kun je een van de populairste fietspaden van Frankrijk vinden. Langs het meer ligt een fietspad van 30 kilometer waar u een prachtige fietstocht kunt maken. De natuurliefhebbers zullen zich prima vermaken in het departement Haute-Savoie. Deze streek heeft een adembenemend berglandschap waar u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. De Mont Blanc ligt ook in de Haute-Savoie en is ook zeker het bezoeken waard. De Gorges Du Fier is een indrukwekkende kloof bij het plaatsje Lovagny en light op zo’n 10 kilometer afstand van Annecy. Deze kloof is een van de mooiste natuurgebieden in deze streek. Ook is het Cique de Fer-à-Cheval een bijzondere bezienswaardigheid. Hier kun je verschillende watervallen bewonderen die vanaf torenhoge rotswanden naar beneden storten. Mooie kastelen om te bezoeken zijn het Château de Menthon-Saint-Bernard en het Château de Montrottier.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Les Jardins Du Taillefer voor je op een rijtje gezet:

Les Jardins Du Taillefer
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Lathuile

340 route de la Porte, 74210 Lathuile

0033 (0) 6 76 08 59 70

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe