Origan Village Naturiste

Camping Origan Village in Puget-Théniers is een naturistencamping gelegen in het zuiden van de Provence,gelegen in de bergen niet ver van Nice op zo’n 500 meter hoogte. Deze hoogte zorgt voor koele nachten tijdens de hete zomerdagen. De camping is gelegen op verschillende terrassen, in een prachtig natuurlijk kader en aan de voet van een rotswand met een prachtig uitzicht over de Var.

Er valt veel waterpret te beleven op camping Origan Village met een kinderplonsbad, een zwembad, een bubbelbad, en een grote waterglijbaan allemaal omringd door terrassen met ligstoelen waar rust centraal staat. Daarnaast is er een jeu de boulesbaan, een tennisveld en fitnessruimte. U kunt terecht in de campingwinkel voor kleine aankopen, in de lounge bar voor een verfrissend drankje en in het restaurant voor een heerlijk maaltijd die je ook kan meenemen.

Naturistencamping in de Provence

Als enige naturistendorp van de Haute Provence, is camping Origan Village de ideale uitvalsbasis voor een ontdekking van deze rijke en gevarieerde regio voor naturisten. Aan de receptie wordt u vriendelijk ontvangen en kunt u alle informatie opvragen over georganiseerde wandelingen en bezienswaardigheden in de omgeving. De prachtige natuur nodigt uit tot wandelen en fietsen. En op zo’n 30 kilometer vindt u de Middellandse Zee met haar bruisende badplaatsen, gezellige Provençaalse dorpjes en de lokale culinaire specialiteiten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Origan Village Naturiste voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €22 €32 per nacht
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.
Origan Village Naturiste
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-Maritimes Puget-Théniers

06260 Puget-Theniers

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe