Parc Saint James Le Sourire

Parc Saint James Le Sourire is een prachtige familiecamping gelegen in een bosrijk park in de Provence-Alpes-Cote d’Azur. De camping heeft een prachtig buitenzwembad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want het strand ligt op 5 kilometer afstand van de camping. Er is een mooi restaurant op het terrein waar je lekker kunt eten, maar ook maaltijden kan afhalen. Er zijn ruim 400 mooie kampeerplekken beschikbaar en een aantal huuraccommodaties, zoals stacaravans, chalets en villa’s. Deze huuraccommodaties zijn goed onderhouden en hebben een eigentijdse inrichting.

Kamperen in de Provence bij Parc Saint James Le Sourire

Kamperen bij Parc Saint James Le Sourire is ideaal voor de vakantieganger die gek is op de natuur. De camping ligt midden in een bosrijk gebied, maar ook maar vijf kilometer bij de zee vandaan. Je kan hier allerlei activiteiten ondernemen, zoals wandelen en fietsen. Maar ook watersporten, zoals surfen en waterskiën behoort tot de mogelijkheden. Als je een dag op de camping bent hoef je je ook zeker niet te vervelen, er is animatie voor de kinderen en een prachtig buitenzwembad.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Parc Saint James Le Sourire voor je op een rijtje gezet:

Parc Saint James Le Sourire
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-Maritimes Grasse

Route de Grasse, 06270 Villeneuve-Loubet

0033 (0)4 93 20 96 11
Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe