Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 450
Kampeerterrein: 42 ha

Parc Saint James Oasis Village

Parc Saint James Oasis Village in Puget-sur-Argens is een vakantiepark aan de Côte d’Azur tussen de Maures en de Esterel vlakbij de zee in een groot natuurgebied tussen pijnbomen en eikenbomen in de Var. Een topbestemming voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. U kunt kiezen tussen verschillende huuraccommodaties: chalets, bungalows, villa’s en stacaravans. Alle accommodaties beschikken over een terras met tuinmeubilair zodat u elke dag kunt genieten van het zonnetje. Ook is er een parkeerplaats bij elke accommodatie. In het midden van het park vindt u een centraal plein met een bakker, campingwinkel en restaurants. In het grote verwarmde zwembad met strand rondom geniet u van het mediterraanse leven. Nog meer waterplezier is er te vinden in het golfslagbad, de stroomrivier en de jacuzzi met spa. Uw conditie op peil houden doet u op het fitnessterrein, in de fitnessruimte of op de tennisbaan. Voor kinderen is er een Kids Club in de zomermaanden op camping Parc Saint James Oasis Village.

Parc Saint James Oasis Village aan de Côte d’Azur

Er zijn volop activiteiten te vinden aan de Côte d’Azur. Golfliefhebbers vinden prachtige golfbanen in de buurt van camping Oasis Village. Een ritje te paard boekt u in een van de maneges rondom de camping. De zee ligt op enkele kilometers afstand en is de perfecte plek om verschillende sporten te beoefenen. Ontdek de waterwereld tijdens het duiken of snorkelen. Ook kunt u windsurfen, roeien en kajakken.

We hebben een aantal opties voor Parc Saint James Oasis Village voor ie op een rijtje gezet:

Parc Saint James Oasis Village

Frankrijk Provence Var Puget-sur-Argens

route de la Bouverie, 83480 Puget-sur-Argens

 0033 (0)4 98 11 85 60
Engels, Frans, Italiaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.