Parenthèses Imaginaires

Parenthèses Imaginaires in Milhac-de-Nontron is een kleine camping gelegen aan een meertje in het Regionaal Natuurpark Périgord-Limousin, in het hart van de Périgord Vert. Op de camping zijn kampeerplaatsen, lodges, chalets, vakantiehuizen en glamping hutten te huur. De camping beschikt over een zwembad, zwemmeer en visvijver. Bij het meer vind je een strandje en een steiger waar je het water in kan. Vanaf het zwembad heb je uitzicht op het meer. In het hoogseizoen worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Zo zijn er creatieve activiteiten, samenwerkingsspellen en begeleide wandelingen.

Camping in de Périgord Vert, Dordogne

De camping in de Périgord Vert biedt toegang tot tal van activiteiten. Binnen een straal van 50 kilometer vind je echte pareltjes op het gebied van erfgoed, gastronomie en sportieve activiteiten. De omgeving biedt voor ieder wat wils. Zo kun je er onder meer uitstekend kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Het Regionaal Natuurpark Périgord-Limousin heeft maar liefst 2000 kilometer aan bewegwijzerde paden die je te voet, per mountainbike of te paard kunt verkennen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Parenthèses Imaginaires voor je op een rijtje gezet:

Parenthèses Imaginaires
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Milhac-de-Nontron

Fontaine de Cardissou, 24470 Milhac-de-Nontron

+33 (0)6 10 03 67 04

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe