Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 83

Sea Green – Camping Le Gibanel

Sea Green – Camping Le Gibanel is een prachtige camping gelegen aan de rivier de Dordogne in het departement Corrèze. De camping bevindt zich bij een prachtig 13e eeuws kasteel. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en een terras waar je een hapje kunt eten of wat kunt drinken. Er is een groot sportterrein en een speeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met sporttoernooien, thema avonden en concerten. Er worden kano’s kajaks en waterfietsen verhuurd.

Geniet van de groene omgeving

Camping Gibanel **** ligt rond een eeuwenoud kasteel van gele stenen uit de 13de eeuw. De camping grenst aan de Dordogne en een prachtig meer omgeven door bossen: het maakt deel uit van een van de mooiste natuurgebieden in de Périgord. Dit is de ideale plek voor een vakantie met het gezin. In het hart van deze ongerepte natuur kunt u genieten van het zonnige en warme klimaat van de Dordogne. U kunt er zwemmen, kanoën, vissen en watersporten.

We hebben een aantal opties voor Sea Green - Camping Le Gibanel voor ie op een rijtje gezet:

Sea Green – Camping Le Gibanel

Frankrijk Limousin Corrèze Argentat

19400 Argentat

0033 (0)5 64 10 20 20
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.