Sites Et Paysages Innature

Sites Et Paysages Innature is een rustige natuurcamping met buitenzwembad gelegen aan een meer in de Aude in de regio Occitanië. Op de camping kun je kamperen of een accommodatie huren. Er worden chalets, stacaravans en villa’s verhuurt. Voor wat vermaak is er een tafeltennistafel en multisportterrein. De kinderen leven zich uit in de speeltuin. Er is een animatieteam aanwezig dat leuke activiteiten georganiseerd. Doe mee met de aquagym, leer de streekproducten kennen tijdens een proeverij of doe mee met een wedstrijdje petanque. Als je even helemaal tot rust wilt komen is er een wellness met spa, jacuzzi en massages.

Natuurkamperen in Zuid-Frankrijk

De camping ligt bij het mini dorpje Arques in de Aude. Vlak naast het dorpje kun je een prachtig oud kasteel bewonderen: Château d’Arques. Verder kun je in de Aude verschillende leuke steden vinden, zoals Narbonne en Carcassonne. Wandelliefhebbers kunnen terecht in het Narbonaisse en Méditerranée Natural Regional Park. In het departement zijn ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen bij het water, zoals bij het Lac de Montbel of in één van de badplaatsen aan de Middellandse Zee.

Overige information van deze accommodatie

Sites Et Paysages Innature
Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Arques

7, chemin du Lac, 11190 Arques

0033 (0)4 68 47 74 64

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe