Alle foto's

Sites et Paysages Lou P’tit Poun

Camping Lou P’tit Poun is een rustige familiecamping vlakbij de Atlantische kust, de Franse Pyreneeën en Spanje. Gelegen in het binnenland van het mooie departement Landes is de camping een uitstekend plekje om tot rust te komen en te genieten van wandeltochten in deze zonovergoten streek.

Minimaal twee keer per week worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen, waaronder schminken, knutselen en wedstrijdjes. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje op camping Lou P’tit Poun. Het buitenbad brengt vertier voor iedereen. Wie actief wil zijn tijdens de vakantie kan zich uitleven op het sportterrein voor een potje voetbal of een wedstrijd jeu de boules.

Vakantie in Landes op camping Lou P’tit Poun

Camping Lou P’tit Poun is zeer centraal gelegen in de Landes op nog geen 10 km van de kust en de grote zandstranden. Rijdt u landinwaarts dan komt u terecht in mooie landschappen vol dennen en eiken. Wandelen in de natuur terwijl u geniet van de vlakke meren en kabbelende beekjes. Het Baskenland met steden als Bayonne, Biarritz en Capbreton is uitermate geschikt voor een paar mooie tripjes. Maak intensieve klimtochten in de Pyreneeën of steek de grens over naar Spanje, dat op 40 km van de camping ligt. Internationaler kan niet!

Overige information van deze accommodatie

Sites et Paysages Lou P’tit Poun
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Landes Saint-Martin-de-Seignanx

110 Avenue du Quartier Neuf, 40390 Saint-Martin-de-Seignanx

Duits, Engels, Frans
juni - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe