Sites et Paysages Lou P’tit Poun

Camping Lou P’tit Poun is een rustige familiecamping vlakbij de Atlantische kust, de Franse Pyreneeën en Spanje. Gelegen in het binnenland van het mooie departement Landes is de camping een uitstekend plekje om tot rust te komen en te genieten van wandeltochten in deze zonovergoten streek.

Minimaal twee keer per week worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen, waaronder schminken, knutselen en wedstrijdjes. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje op camping Lou P’tit Poun. Het buitenbad brengt vertier voor iedereen. Wie actief wil zijn tijdens de vakantie kan zich uitleven op het sportterrein voor een potje voetbal of een wedstrijd jeu de boules.

Vakantie in Landes op camping Lou P’tit Poun

Camping Lou P’tit Poun is zeer centraal gelegen in de Landes op nog geen 10 km van de kust en de grote zandstranden. Rijdt u landinwaarts dan komt u terecht in mooie landschappen vol dennen en eiken. Wandelen in de natuur terwijl u geniet van de vlakke meren en kabbelende beekjes. Het Baskenland met steden als Bayonne, Biarritz en Capbreton is uitermate geschikt voor een paar mooie tripjes. Maak intensieve klimtochten in de Pyreneeën of steek de grens over naar Spanje, dat op 40 km van de camping ligt. Internationaler kan niet!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Sites et Paysages Lou P’tit Poun voor je op een rijtje gezet:

Sites et Paysages Lou P’tit Poun
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Landes Saint-Martin-de-Seignanx

110 Avenue du Quartier Neuf, 40390 Saint-Martin-de-Seignanx

Duits, Engels, Frans
juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe