Tendi op Lou Passavous

Tendi op Lou Passavous, is genieten van rust tussen de prachtige bergen omringd door een weelderige natuur. Hier beginnen de avontuurlijke wandelingen die zijn uitgestippeld. Vanaf de camping worden bij mooi weer ook wandelingen door de bergen georganiseerd, wandelschoenen mee dus. Op de camping vind je compleet ingerichte Tendi Safaritenten voor 4-6 personen.

Heerlijke kleine camping

Op de camping kunnen de kinderen heerlijk meedoen met het animatieteam welke in het hoogseizoen aanwezig is. Er wordt van alles georganiseerd van sportactiviteiten tot gezellig knutselen en pannenkoeken eten. Op de camping bevindt zich een sanitair gebouw welke van alle gemakken is voorzien. Verder heeft de camping een speeltuintje, volleybalveld, pingpongtafels en een jeu de boules baan. Er is een gezellig restaurant/pizzeria/bar aanwezig waar u lekker kunt eten maar ook verse stokbroden kunt afhalen. Afkoelen kan in het opdekzwembad of tegen een kleine betaling in het naastgelegen gemeentezwembad (boxershorts niet toegestaan). Het dorpje Seyne les Alpes ligt op 10 km van camping Lou Passavous. Hier kunt u gezellig winkelen of eten in een van de restaurantjes. Vanaf de camping zijn meerdere leuke dagjes weg mogelijk, welke u graag ter plaatse verteld worden.

Glamping in de Provence

Camping Lou Passavous ligt in de bergen op 1200 meter hoogte. Dit berglandschap met de naam ‘Vallee de la Blanche” ligt op 300 meter van het dorp Le Vernet, Departement Les Alpes-de-Haute-Provence. Een rustige en kleine camping omringd door weiden, bossen en bergen. Een populaire bestemming voor mensen die van kamperen houden midden in de prachtige natuur. Digne-les-Bains is de hoofdstad (Prefectuur) van de Alpes de Haute Provence. Een mooie stad met gezellige winkels, Provençaalse markten en natuurlijk terrasjes om even heerlijk te genieten van al het moois.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Tendi Camping Lou Passavous voor je op een rijtje gezet:

Tendi Camping Lou Passavous
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Le Vernet

Le Vernet, 04140 Seyne les Alpes

0031 (0)70 330 66 22
Engels, Frans, Nederlands
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe