Camping La Sirène

In een prachtige omgeving in Argelès-sur-Mer vind je Camping la Sirène. De camping ligt op slechts 900 meter van de mooie stranden van de Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Je zult genieten van de natuurlijke omgeving, verkoelende zeebries en de rustgevende mediterrane sfeer van deze 5-sterren camping. Een hoogtepunt op de camping is het immense waterpark. Hier vind je een groot buitenzwembad, lagunebad en glijbanen. Een verwarmd binnenzwembad is er te vinden voor kinderen. Een overdekt ontspanningszwembad maakt de lijst compleet.

Activiteiten voor jong en oud

Het hart van menig sportliefhebber zal sneller gaan kloppen bij het zien van de geweldige faciliteiten op de camping. Je kunt terecht bij het Beach Stadium voor volleybal en voetbal en bij het City Stadium voor basketbal en handbal. Voor een rustiger spelletje kun je ook terecht op de camping, zoals jeu de boules of tafeltennis. En dit is nog niet eens alles, want voor zowel jong en oud wordt gezorgd voor genoeg vermaak. Je kunt gaan genieten van een potje minigolf, boogschieten, fitness, Zumba-lessen of aqua aerobics. De kidsclub biedt voldoende entertainment voor de kinderen. Zo kunnen kinderen deelnemen aan speurtochten, shows, knutselen of waterspellen. Ook organiseert de kinderclub verschillende mini-olympische spelen. De tienerclub nodigt oudere kinderen uit om deel te nemen aan verschillende sporttoernooien, disco’s en dagjes weg.

Eten en drinken op Camping La Sirène

Je vindt op Camping La Sirène verschillende eetgelegenheden. Het restaurant heeft airconditioning en een groot buitenterras. Hier krijg je de meest heerlijke gerechten geserveerd. In het Sirene Beach restaurant kun je tevens heerlijk eten. Liever eten bij de accommodatie? Kies dan voor een afhaalmaaltijd of een pizza van de pizzeria! De supermarkt verkoopt vers brood, streekproducten en dagelijkse benodigdheden. De bar is een ideale plek om een praatje te maken en een verfrissend drankje te nemen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Vacanceselect Camping La Sirène voor je op een rijtje gezet:

Vacanceselect Camping La Sirène
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Route de Taxo d’Avall, 66702 Argelès-sur-Mer

Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe