Meer foto's

Vacanceselect Domaine Les Ranchisses

Domaine Les Ranchisses in Largentière is een mooie camping met zwembad midden in de natuur en grenst direct aan de rivier de Ardèche. Bij Vacanceselect kun stacaravans voor 4 en 6 personen huren. De camping heeft een prachtige wellnessruimte met een overdekt zwembad, geweldig zwemparadijs, massagebubbelbaden, beautysalon en een fitnessruimte. De camping ligt op het terrein van een oude Ardèche-boerderij en strekt zich uit over een oppervlak van meer dan 7 hectare, midden in het natuurpark Monts d’Ardèche. Domaine Les Ranchisses in Largentière is een mooie camping met zwembad midden in de natuur en grenst direct aan de rivier de Ardèche. De camping heeft een prachtige wellnessruimte met een overdekt zwembad, geweldig zwemparadijs, massagebubbelbaden, beautysalon en een fitnessruimte. De camping ligt op het terrein van een oude Ardèche-boerderij en strekt zich uit over een oppervlak van meer dan 7 hectare, midden in het natuurpark Monts d’Ardèche.

Stacaravan in de Ardèche

Ontdek de groene Ardèche met een kano of te voet. En ga zwemmen bij de Gorges de l’Ardèche. In de omgeving liggen pittoreske Franse dorpjes Largentière, Labeaume, Montréal, Vallon-Pont-d’Arc, Aubenas en Ruoms. De camping ligt midden in een overweldigend landschap tussen de wijngaarden en pittoreske plaatsjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Vacanceselect Domaine Les Ranchisses voor je op een rijtje gezet:

Vacanceselect Domaine Les Ranchisses
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Chassiers

1525 Route de Valgorge, 07110 Chassiers

Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe