Vakantiepark Les Gentianes

Houd je van betoverende uitzichten, heldere luchten, bossen en weides hoog in de bergen? Dan zit je goed in Vakantiepark Les Gentianes dat zich in het regionale natuurpark Vercors bevindt. In het dorpje Gresse en Vercors vind je alles wat je nodig hebt, restaurants, winkels, een bioscoop, een zwembad en fietsverhuur. Hiken, fietsen, wandelen en genieten van de bergen en als afwisseling een uitstapje naar Grenoble, dat is vakantie op Les Gentianes! Omdat je na een sportieve dag vol actie in de bergen wel eens last van spierpijn hebt, zijn de sauna en hamam (tegen vergoeding) een weldaad. Kies een accommodatie met een balkon of terras, zo geniet je elke dag van het geweldige uitzicht. Slechts 100 meter verderop kun je terecht voor boodschappen en in Gresse en Vercors vind je ook een paar restaurants. Smakelijke gerechten uit de Franse keuken, laat je maar verwennen, het is tenslotte vakantie!

De hoofdstad van de Franse Alpen

Zin in een stad? Ga naar Grenoble! Als je door de lelijke buitenwijken rijdt, verwacht je niet veel. Des te groter is de verrassing als je in het charmante oude centrum aankomt. Wil je gelijk een mooi uitzicht over de stad? Ga dan met de kabelbaan (de bubbels) naar het Fort de Bastille. De Acrobastille met een zipline en een klimparcours is aanrader voor (iets grotere) kinderen die niet bang uitgevallen zijn (en geen hoogtevrees hebben…). Wandel terug naar de rivier de Isère die door de stad loopt en kijk naar de bergmassieven op de achtergrond, zo mooi! Wil je meer weten over de tradities van de bergbewoners dan is het Musée Dauphinois de aangewezen plek. In het Musée de Grenoble vind je een uitgebreide collectie schilderijen die je vast verrassen. In het centrum vind je charmante cafeetjes, en restaurants die klassieke Franse berggerechten serveren. Als je zelf graag kokkerelt, sla dan de overdekte markt niet over. In Les Halles Sainte Claire vind je allerlei producten uit de regio, kaasjes, paté, het knapperigste stokbrood dat je kunt bedenken…een eldorado voor lekkerbekken. Kortom, vervelen zit er niet in deze vakantie in Vakantiepark Les Gentianes!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Vacanceselect Vakantiepark Les Gentianes voor je op een rijtje gezet:

Vacanceselect Vakantiepark Les Gentianes
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Isère Gresse-en-Vercors

Sur la ville, 38650 Gresse-en-Vercors

Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe