Algemene gegevens

Staanplaatsen: 126
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 2,5 ha

VivaCamp Camping La Laune

VivaCamp Camping de La Laune is een rustige camping gelegen in het departement Gard (Languedoc-Roussillon). Op de groene camping is ideaal voor vakantiegangers die van cultuur, kunst en geschiedenis houden. De Cottages Toilés (combinatie van chalet en tent), de Cottages Résidences (mobhilhome) en de grote staanplaatsen zijn ideaal voor een vakantie in de groene natuur. U heeft op camping VivaCamp La Laune keuze uit schaduwrijke locaties met of zonder elektriciteit. Er is animatie op camping VivaCamp La Laune voor de hele familie, een speeltuin, BBQ- en picknickplaats, wandel-en fietstochten en een kinderclub. Op de camping kunt u snacks en afhaalmaaltijden verkrijgen.

Rustige camping la Laune in de Gard

Camping VivaCamp La Laune ligt op de rechteroever van de rivier de Rhône, recht tegenover de stad Avignon (UNESCO). Villeneuve-lez-Avignon is de ideale verblijfplaats om de Provence, Camargue en Cévennes te ontdekken. Villeneuve-Lez-Avignon is een echte cultuurstad op 5 minuten van Avignon. Bezoek de Philippe Le Bel toren, de Notre Dame kerk, het paleis van de Kardinalen en nog veel meer. Geniet van de cultuur, ontspanning, sportieve activiteiten en de vele festivals in de buurt en Avignon. In de buurt van camping VivaCamp La Laune zijn diverse bezienswaardigheden, zoals de Cité des Papes, Pont d’Avignon en wijndegustatie. U kunt in de omgeving ook volop de streekproducten en specialiteiten van het Zuiden proeven en de bekende wijnhuizen van de Côtes du Rhône bezoeken.

We hebben een aantal opties voor VivaCamp Camping La Laune voor je op een rijtje gezet:

VivaCamp Camping La Laune

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Villeneuve-lès-Avignon

Chemin de Saint Honoré, 30400 Villeneuve-lès-Avignon

+33 (0)4 90 25 76 06
Duits, Engels, Frans
eind april - midden oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.