Algemene gegevens

Staanplaatsen: 71
Huuraccommodaties: 109
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 870 m

Camping Le Pré Bas

Camping Le Pré Bas in Chambon-sur-Lac is een actieve camping aan de oevers van de rivier Chambon aan de voet van het Sancy-massief in de Puy-de-Dôme in de Auvergne. Volop activiteiten voor groot en klein voor een actieve vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen op camping Le Pré Bas zijn afgebakend door hagen en liggen op een met gras begroeid kampeerterrein. Er is een eenvoudige toegang voor caravans en campers. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Elke kampeerplek beschikt over een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de comfortabele cottages en gîtes die van alle gemakken zijn voorzien. Verder vindt u op de camping een campingwinkel met broodservice zodat u dagelijks ontbijt met vers brood en Franse croissants. In de wasserette vindt u een wasmachine, droger en strijkgelegenheid. Groot en klein genieten van de activiteiten georganiseerd door het animatieteam van camping Le Pré Bas. Er zijn ludieke avondactiviteiten zoals karaoke, dansavonden en concerten. Sportliefhebbers zijn te vinden op de jeu de boulesbaan, het voetbalveld of op het volleybalterrein. Voor kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. In het zwemparadijs vindt u twee zwembaden, waterglijbanen en een peuterbadje voor de allerkleinsten.

Kamperen in de Auvergne op Le Pré Bas

Op camping Le Pré Bas kunt u elektrische mountainbikes huren en mooie fietstochten maken in de Auvergne. Het meer Chambon is van origine een vulkanisch meer en alleen in het noorden is er een strand waar u kunt luieren en zwemmen in het water. Vlakbij het meer ligt het skistation van Chambon-des-Neiges waar u in de winter kunt skiën. Ook het kasteel van Murol ligt in de buurt voor de cultuurliefhebbers.

https://www.youtube.com/watch?v=pKrCJ7lfHAQ

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Le Pré Bas voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Le Pré Bas

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Chambon-sur-Lac

63790 Chambon-sur-Lac

+33 (0)4 73 88 63 04
Duits, Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.