Camping le Pré Catalan

Camping le Pré Catalan in Le Barcarès is een mooie camping met 2 buitenzwembaden in Port Barcarès in de Catalaanse regio aan de voet van de Pyreneeën en tussen een zoutwatermeer en de Middellandse Zee. De camping bied ruime kampeerplaatsen en comfortabele mobile homes. Op camping le Pré Catalan is voldoende te beleven. Voor de sportievelingen: een verwarmd zwembad, tennis, tafeltennis, volleybal, badminton, voetbal, fietsen en joggen. Voor wie liever wat relaxt: petanque, zwemparadijs met peuterbad. U hoeft niet elke dag te koken. Je kan terecht in het restaurant en voor afhaalgerechten in de snackbar op camping le Pré Catalan.

Vakantie in Zuid-Frankrijk op camping Le Pré Catalan

In de omgeving van camping le Pré Catalan kan je watersporten (windsurfen, catamaran, waterskieën), paardrijden, thalassotherapie, wandelen door de Catalaanse regio en de Canigou ontdekken. De badplaats met haar 8 km lange fijne zandstrand staat geklasseerd onder de “Pavillon bleu” (blauwe vlag).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village – Le Pré Catalan voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village – Le Pré Catalan
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Le Barcarès

Route de St. Laurent/D 90, 66420  Le Barcarès

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe