Camping Le Sérignan Plage

Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage is een zeer grote en luxe gezinscamping gelegen aan de Middellandse Zee omgeven door het groen van de olijfbomen in de prachtige Provence. Een top vakantie met het mooie lagunezwembad, wellnesscentrum, Nederlands sprekende Kids Club en volop animatie voor groot en klein. Op een paar meter van camping Camping Le Sérignan Plage ligt het mooie grote zandstrand. Zonnen op het strand, relaxen in het wellnesscentrum of duiken in het enorme zwemparadijs. Er zijn maar liefst vier waterglijbanen, een peuterbad, eiland en vier zwembaden. Ontspanning vindt u in de hydromassagebaden, de bubbelbaden en in het muzikale bad. Camping Le Sérignan Plage is een waar paradijs voor kinderen. De Kids Club is er zowel voor de kleintjes als voor jongeren en er worden verschillende talen gesproken. In de speciale VIP-ruimte kunnen ouders samen met hun kinderen creatieve workshops volgen. In de avond zijn er ludieke activiteiten zoals jazz- en rockconcerten, cabaret en een discotheek.

Strandvakantie in de Hérault aan zee

Het genieten gaat door in de omgeving van camping Le Sérignan Plage. Het typische Zuid-Franse stadje Sérignan is de ideale plek voor een lekker drankje op het terras. In de grotten van Demoiselles ontdekt u reusachtige stalactieten en stalagmieten. Nog meer avontuur vindt u in Béziers in het avonturenparcours in de bomen. Genoeg te doen voor groot en klein.

Overige information van deze accommodatie

Yelloh! Village – Le Sérignan Plage
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Sérignan-Plage

34410 Sérignan

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe