Disclaimer Campingzuidfrankrijk.nl

Een waarschuwing vooraf bij het gebruik van deze site (in normaal Nederlands): we hebben ons uiterste best gedaan om interessante en nuttige informatie voor je te verzamelen rond kamperen in Zuid-Frankrijk. Ook proberen we om handige en actuele verwijzingen te maken naar de beste, meest passende of meest voordelige reisaanbieders.

Introductie

De informatie op de website Campingzuidfrankrijk.nl is met de grootste zorg samengesteld. De informatie over de campings is afkomstig van de aanbieder/camping. We kunnen daarom geen garantie gegeven over de juistheid van deze informatie. Aan de juistheid van de informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Campingzuidfrankrijk.nl is ook niet aansprakelijk voor fouten op de website van de aanbieder/camping. Ook kan het zijn dat een aanbieder/camping zijn pagina’s heeft aangepast en dat de link niet meer klopt. Vergeef ons in dat soort gevallen alsjeblieft, of beter nog: help ons door het aan ons te melden. Verder kan het uiteraard voor komen dat een aanbieding verlopen is op het moment van lezen.

Boeken van vakanties/camping & prijzen

Campingzuidfrankrijk.nl is geen reisorganisatie of touroperator en heeft nooit een rol in de boeking van uw camping/vakantie en is ook niet aansprakelijk voor verschillen tussen de door ons gecommuniceerde aanbiedingen en de uiteindelijke prijzen bij boeking.

De vanaf prijs (indicatieparijs) die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor een bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heeft u andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere accommodatie, dan kan het zijn dat de prijs verschilt. Indien deze verschillen dan is de prijs op de website van de aanbieder/camping uiteraard leidend.

Controleer de actuele reisgegevens, prijzen en lokale omstandigheden altijd goed voordat u boekt.

Uitvoering van vakanties

We hebben geen enkele invloed op de uitvoering van de reis door aanbieder/camping naar wie we verwijzen. Mocht je een klacht hebben over een bepaalde aanbieder/camping of een specifieke bestemming, dan zult u zich moeten wenden tot de aanbieder/camping waar u heeft geboekt. We horen het uiteraard graag, zodat we een verwijzing eventueel van onze site kunnen verwijderen of in de toekomst kunnen voorkomen dat we deze nog eens communiceren. Uiteraard zijn complimenten aan en aanbevelingen van anbieders/campings ook zeer welkom!

Copyright

Niets van de website Campingzuidfrankrijk.nl mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Reiscompany.

Vragen en contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met ons op nemen.

Deze disclaimer is aangepast op 28 mei 2024.