Meer zichtbaarheid en reserveringen

Vermelding op Campingzuidfrankrijk.nl?

Plannen om uw (kleine) camping in Zuid-Frankrijk te adverteren? Ben jij van mening dat jouw camping past in het profiel aan campings die je kunt terugvinden op onze website? Denk je dat je met een vermelding van jouw camping op campingzuidfrankrijk.nl de beoogde kampeerders trekt? Dan nodigen wij je uit jouw camping aan te melden. Voor meer informatie kun je ook een e-mail sturen.

Inhoud van de vermelding

Om jouw camping te presenteren bieden we een zo compleet mogelijke vermelding op onze website.

Een goede eerste indruk.

De vermelding bestaat uit een eigen pagina op onze website met daarop alle gegevens van de camping dan wel accommodatie: beschrijving van de camping en omgeving (SEO geoptimaliseerd door onze redactie), link naar de eigen campingwebsite, alle kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens, contactformulier gekoppeld aan het e-mailadres van de camping, foto’s (maximaal 26 stuks), video en een kaart met de locatie van de camping. Uiteraard kun je de camping koppelen aan jouw eigen regio, populaire gebieden en alle interessante kampeerthema’s, die wij aanbieden op de website.

Wat doen wij?

Onze redactie publiceert de camping online. Daarna ontvang jij de link ter controle. Als alles in orde is de pagina definitief. UIteraard kun je altijd wijzigingen aan ons doorgeven of een inlogcode ontvangen, zodat je zelf de wijzigingen kunt maken en foto’s kunt toevoegen. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en nieuwe software om de gehele website verder te laten groeien.

Kosten van een vermelding

Wij maken onderscheid in campings met maximaal 65 plaatsen campings met meer dan 65 plaatsen.

  • Maximaal 65 plaatsen, jaarlijks € 85,- ex btw.
  • Meer dan 65 plaatsen, jaarlijks € 125,- ex btw.

Is jouw bedrijf gevestigd binnen de EU dan brengen wij geen btw in rekening. Voorwaarde hiervoor is een geldig BTW-nummer. Bedrijven in Nederland en binnen de EU zonder een BTW nummer zijn 21% btw verschuldigd.

Extra zichtbaarheid

Wil je dat jouw camping eruit springt tussen alle campings op campingzuidfrankrijk.nl? Dan hebben wij twee opties: toppositie op de archiefpagina’s en populaire camping op verschillende pagina’s. Daarnaast kun je gebruik maken van doorplaatsingen op andere websites uit ons netwerk.

Jouw camping mag gezien worden.

1. Toppositie: € 250,- per jaar rouleert jouw camping bovenaan op alle resultatenpagina’s.
2. Populaire camping: € 250,- per jaar staat jouw camping in de kijker op een pagina naar keuze.
4. Doorplaatsing: € 25,- plaatsen wij jouw camping per kalenderjaar ook op 1 andere site uit ons netwerk.

Vermelding beëindigen

Als je jouw vermelding wilt beëindigen, volstaat het om daarvan aan het einde van een lopend kalenderjaar een berichtje te sturen (per e-mail, telefonisch of eventueel schriftelijk). Overigens gaan wij uit van een doorlopende vermelding.

Camping aanmelden