Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 64
Kampeerterrein: 9 ha

Domaine Lac de Miel

Domaine Lac de Miel in Beynat is een groene camping in de Corrèze (Limousin) tussen de Périgord en de Auvergne gelegen aan een meer met directe toegang tot het strand. Kom de streekproducten proeven, wegdromen in de natuurlijke omgeving en genieten van sportieve activiteiten. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn ideaal voor campers en caravans met overal een elektriciteitsaansluiting. Mindervaliden maken gebruik van de speciale rolstoelvoorzieningen in de sanitairblokken. Luxe kamperen kan in een van de grote tenten met elektriciteit. Ook kunt u een koelkast huren op camping Domaine Lac de Miel. U kunt de hele dag op de camping vertoeven, er zijn volop activiteiten. Ga een potje tennis spelen op de tennisbaan, een uurtje midgetgolfen of huur een kano of een waterfiets bij de receptie. In de campingwinkel vindt u elke dag vers brood en Franse croissantjes. De kids vermaken zich in de speelruimte met tafelvoetbal, flipperkast en videospelletjes. Het campingteam organiseert geregeld tochtjes per kano en kaja, wandeltochten en leuke animatie in de avond.

Kamperen in de Corrèze

De kano’s en kajaks die u kunt huren bij de receptie van camping Domaine Lac de Miel gebruikt u voor prachtige dagtochten op de rivier de Dordogne. Daarnaast zijn er speciale parcoursen in de bomen aangelegd voor een avontuurlijk dagje klimmen. Ook leuk voor kinderen!

Airotel Camping Domaine Lac de Miel

Frankrijk Limousin Corrèze Beynat

19190 Beynat

+33 (0)5 55  85 50 66
Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.