Camping A La Corniche

Camping A La Corniche is een middelgrote camping met zwembad, waterglijbaan en spa gelegen aan de Atlantische kust. De camping beschikt over verschillende huuraccommodaties : stacaravans en chalets. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen en een strandvakantie. De camping heeft een verwarmd buitenzwembad en waterglijbaan, een spa met hammam, sauna, en jaccuzi, en ligt aan de zee. Voor de kinderen is er een speeltuintje met schommels en glijbaan en animatie.

Camping in de Charente-Maritime

De camping ligt op zo’n 10 km afstand van de kustplaats La Rochelle. Dit is de hoofdstad van de Charente-Maritime en is beroemd om haar oude haven. Na een wandeling op de kaden kan de wandelaar heerlijk slenteren in de leuke steegjes van de oude stad. Natuurliefhebbers zullen zich vermaken in het Marais Poitevin. Dit is een natuurgebied dat wordt gekenmerkt door haar groene bossen en leuke slootjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping A La Corniche voor je op een rijtje gezet:

Camping A La Corniche
Zuid-Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Angoulins

Route de la Platère, 17690 Angoulins

0033 (0)5 46 56 94 16
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe