Meer foto's

Camping Antioche d’Oléron

Camping Antioche d’Oléron is een mooie familiecamping gelegen op het eiland Oléron bij het departement Charente-Maritime. De camping staat voor waterplezier. De nabije zee ofwel de prettige verwarmde zwembaden bieden verkoeling, pret en watergenot. Een jacuzzi staat gereed voor de ontspanning, een zonneterras voor de zonaanbidders. Het kinderbad geeft de kleintjes hun eigen aangename waterbeleving. Tafeltennis, tafelvoetbal, jeu des boules, een mini-club in het hoogseizoen met van allerlei animatie en bezigheden, een speeltuin, opblaasbare schildpad, of de nabije stranden, je kan alle kanten op om een leuke vakantie te beleven. Een mini-boerderij of georganiseerde spektakels in de avonden. Een restaurant en snack-gelegenheid verzorgen goed eten, dat u op het terras kunt eten of mee kunt nemen naar jouw mobile home of kampeerplaats. Op de camping kan je fietsen huren om een prachtige fietstocht te maken over het eiland.

Familiecamping in de Charente-Maritime

L’île d’Oléron is het paradijs voor de watersport. Windsurf, kayaking, waterskiën, alles kan hier in de buurt. Het is ook aan te raden om een fietstocht te maken door het bos van Saumonards. Hier ontdek je de prachtige flora en fauna van dit eiland. Kortom, deze vakantie hoef je je zeker niet te vervelen op en bij camping Antioche d’Oléron!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Antioche d’Oléron voor je op een rijtje gezet:

Camping Antioche d’Oléron
Zuid-Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Trojan-les-Bains

16, route des Proires, 17840 La Brée-les-Bains

Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe