Camping Beaume Giraud

Camping Beaume Giraud in Balazuc is een middelgrote camping met zwembad in de Ardèche. De familiecamping in Auvergne-Rhône-Alpes beschikt over bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Beaume Giraud een leuk animatieprogramma, een campingwinkel, een speeltuin en een zwembad met een bad voor de kleintjes. Daarnaast is er een kleine mini-boerderij met kippen, kwartels, duiven, konijnen en eenden. Ook heb je de mogelijkheid een kano te huren. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Dit is alleen mogelijk in de maanden juli en augustus. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie en rustzoekers.

Kamperen in de Ardèche

In de omgeving van Camping Beaume Giraud in Zuidoost-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, klimmen, paardrijden en wandelen vind je in de Ardèche interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar één van de wijnkelders, neem een kijkje op een markt en ga langs bij de honingboerderij in Chauzon. Verder is het leuk om de nachtmarkten in Balazuc, Vogüé, Ruoms, Joyeuse, Vallon Pont d’Arc, Aubenas, Les Vans en in Largentière te bezoeken. De natuurliefhebbers kunnen zich uitleven bij de Résurgence de la Font Vive, de grot Caverne du Pont d’Arc en bij de Dolmen du Calvaire.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Beaume Giraud voor je op een rijtje gezet:

Camping Beaume Giraud
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Balazuc

Jeu de la Paume, 07120 Balazuc

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe