Camping De Mépillat

Camping Mépillatligt in Saint-Nizier-le-Bouchoux is een camping in de Ain met buitenzwembad en vismeer gelegen in een groene omgeving in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De camping beschikt over verschillende stacaravans, yurts en tipi chalets. Daarnaast is het mogelijk om je eigen caravan, camper of tent mee te nemen. De staanplaatsen zijn begrensd door hagen en beschikken over water en elektriciteit. Daarnaast kan je kiezen uit zonnige, halfschaduw of schaduw plekken en een grote of een kleine plaats. Op de camping is een springkussen, zwembad, kidsclub,  jeu de boulesbaan, broodservice en de mogelijkheid om je was te wassen. Op camping De Mépillat is een restaurant met verschillende pizza’s en andere gerechten.

Omgeving van de Ain

In de omgeving van camping de Mépillat is genoeg te doen. Zo heb je leuke musea, prachtige natuurplekken en historisch stadjes zoals Tournus, Bourge-en-Bresse, Louhans, Chevreaux en Azé met zijn prachtige grotten. Voor de kinderen is er een park met meer dan 150 verschillende dieren waar heel veel verschillende spelletjes en activiteiten worden georganiseerd voor het hele gezin. Daarnaast kan je heerlijk fietsen, wandelen, vissen en nog veel meer.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping De Mépillat voor je op een rijtje gezet:

Camping De Mépillat
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Saint-Nizier-le-Bouchoux

Petit Mepillat, 01560 Saint-Nizier-le-Bouchoux

0033 (0)466 600 700
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.