Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 1,7 ha
Hoogte: 132 m

Camping Du Bas Meygnaud

De kleine, rustige, kindvriendelijke camping Du Bas Meygnaud in de Dordogne beschikt over een zwembad en biedt 50 ruime plaatsen, verhuur van stacaravans, chalets en safaritenten. De camping is schaduwrijk en uiterst geschikt voor natuurliefhebbers. Naast het zwembad beschikt de camping over een peuterbad, speeltuin, volleybal, tafeltennis bar en restauratie.

Hartje van het Dronnedal

In het hartje van het Dronnedal, ligt de heerlijke natuurcamping. Het is een kleine, rustige en schaduwrijke camping: 50 royale plaatsen, niet echt afgebakend. Een groot aantal plaatsen ligt in het bos en aan de rand van het terrein zijn er nog wat plaatsen in de zon. Een ideale plek voor mensen die rust en natuur zoeken.

Kamperen in de Dordogne

Camping Du Bas Meygnaud ligt in het prachtige Dronnedal, tussen Brantôme en Bourdeilles in de Dordogne. In de bosrijke en heuvelachtige omgeving zijn veel wandel -en fietsmogelijkheden. U treft rotswanden, rivieren en diverse culturele en sportieve mogelijkheden als kastelen, prehistorische grotten, kanoën, klimmen, fietsen, wandelen en paardrijden.

We hebben de beste opties voor Camping Du Bas Meygnaud voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Bas Meygnaud

Frankrijk Aquitaine Dordogne Brantôme

D939 Le Bas Meygnaud, 24310 Valeuil

0031 (0)5 53 05 58 44
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.