Camping du Col

Camping du Col in La Toussuire is een rustige camping in het hart van het Arvan-Villard massief met een uitzonderlijk uitzicht in de Savoie in de Rhône-Alpes. De camping is zowel in de zomer als in de winter geopend.

De kampeerplaatsen zijn ruim en verspreid over het kampeerterrein dat met gras is begroeid. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. U kunt uw tent, caravan of camper meenemen. Verder kunt u chalets, appartementen en mobilhomes huren. Op deze camping kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Er is een droogruimte waar u uw skimateriaal kunt stallen. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er speciale sanitaire voorzieningen zoals een kindertoilet en verschoontafel. Zowel in de zomer als in de winter is de bar en het restaurant geopend.

Het zwembad is de ideale plek voor leuke momenten. Voor sportievelingen of om lol te maken en te genieten van de zon. Tijdens de zomer is het zwembad verwarmd en zowel grote als kleine kinderen vermaken zich hier uitstekend. Camping du Col beschikt ook over een recreatieruimte met tafeltennistafel, tafelvoetbal en verschillende gezelschapsspellen. Er is een bibliotheek met kinderboeken en boeken voor volwassenen.

Camping du Col in de Savoie

Op 80 meter van camping du Col rijdt een gratis pendelbus van de camping naar de skipistes. De eerste skipiste met skilift ligt op 400 meter van de camping. In totaal beschikt het skigebied Sybelles over 310 kilometer aan pistes. Ook kunt u sneeuwlopen, sleeën of hondensleeën. In de zomer is de Savoie een uitstekende plek om te wandelen, mountainbiken en paragliden.

Overige information van deze accommodatie

Camping du Col
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie La Toussuire

73300 La Toussuire

0033 (0)4 79 83 00 80
Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe