Meer foto's

Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré

Camping Huttopia Côte Sauvage is een rustige natuurcamping gelegen in Ile-de-Ré in een ongerepte omgeving op 20 meter afstand van het strand. Op deze camping vind je comfort en rust aan de zuidkust van Ile de Ré op Camping Huttopia Côte Sauvage. Installeer de tent, caravan of camper op een mooie vlakke, afgezette kampeerplaats vlakbij de Atlantische Oceaan. Vanaf de kampeerplek duik je zo de oceaan in. Daarnaast zijn er ook safaritenten te huur. Deze camping biedt talloze service om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zoals het verhuren van fietsen om het eiland te ontdekken, een snackbar met een mooi terras en een leuk activiteitenprogramma voor het hele gezin in het hoogseizoen.

Glamping & camping op Ile-de-Ré

Camping Huttopia Côte Sauvage ligt pal aan de Atlantische Oceaan. De oceaan is een speeltuin voor het hele gezin. Er worden talloze watersporten aangeboden door verschillende organisaties, zoals plankzeilen, surfen en kajakken. Op de fiets kan je het hele eiland ontdekken, of uitwijken naar omliggende eilanden. Op Ile de Ré zijn een aantal mooie dorpjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. De meeste van deze dorpjes staan in het teken van boten en vissen, het is leuk om alle boten die in de haven liggen te bekijken. En later op een terrasje lekker verse mosselen eten met elkaar.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Côte Sauvage voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Côte Sauvage
Zuid-Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Plage de la Basse Benaie, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe