Meer foto's

Camping Huttopia Font-Romeu

Camping Huttopia Font-Romeu in Font-Romeu is een bergcamping op 1800 meter hoogte met prachtige uitzichten over het landschap in de Pyrénées-Orientales in de Languedoc-Roussillon. Als u op zoek bent naar een vakantie in de bergen in de frisse lucht dan hebt u de juiste camping gevonden. De kampeerplaatsen zijn toegankelijk voor tenten, caravans en campers. Over het bosrijke kampeerterrein vindt u de plekken op terrassen gebouwd in de zon of in de schaduw. Ook kunnen wandelaars en fietsers terecht met een klein tentje op de camping. Naast traditioneel kamperen biedt de camping ook verschillende huuraccommodaties. Op elke plek vindt u een houten picknicktafel zodat u kunt ontbijten in de buitenlucht. Ontbijt elke ochtend met vers brood en Franse croissants. Verder vindt u hier een campingwinkel en een restaurant met terras. Het zwembad van camping Huttopia Font-Romeu bestaat uit twee baden en een kinderbad voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad vindt u ligstoelen om even te relaxen. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of zijn te vinden bij de jeu de boulesbanen. Er is een Kids Club met activiteiten zoals een natuurrally en natuurworkshops. Voor volwassenen is er boomklimmen, vliegvissen en bijvoorbeeld tapas eten.

Glamping in de Pyrénées-Orientales

Camping Huttopia Font-Romeu ligt op het plateau van Cerdagne en heeft een adembenemend uitzicht op de Pyreneeën. Deze streek staat bol van de historie en de cultuur. Bezoek de forten, de kerken en de citadellen die de Pyrénées-Orientales rijk is. Een tripje naar de dorpjes Castelnou, Eus en Evol is ook aan te raden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Font-Romeu voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Font-Romeu
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Font-Romeu

Route de Mont Louis, 66120 Font-Romeu

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe