Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 13 ha

Camping Huttopia Lac de Carcans

Camping Huttopia Lac de Carcans is een boscamping te midden van een pijnbomenbos aan het meer van Carcans Maubuisson in de Gironde in de Aquitaine. De camping is gelegen op 5 kilometer van de stranden en de oceaan. Kom kamperen bij Camping Huttopia Lac de Carcans tussen de pijnbomen in de verkoelende schaduw en plaats uw tent, caravan of camper op de ruime kampeerplaatsen die verspreid liggen over het grote kampeerterrein van 13 hectare. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de ingerichte tenten. De huuraccommodaties zijn volledig ingericht met een keukenblok en een slaapkamer. De camping beschikt over een snackbar met terras waar u een pizza kunt eten en een drankje kunt nuttigen. Ontbijt elke dag met vers brood en geef uw bestelling door voor de volgende dag. Tussen de bomen ligt het openluchtzwembad van Camping Huttopia Lac de Carcans. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Het zwembad ligt naast de snackbar zodat u een oogje in het zeil kunt houden vanaf het terras. Vanaf de camping heeft u ook directe toegang tot het meer om te gaan zwemmen en luieren op het strand. Verder is er een volleybalveld, een jeu de boulesbaan, een speeltuin en zijn er twee tennisbanen.

Camping en glamping in de Gironde

Camping Huttopia Lac de Carcans organiseert leuke workshops in samenwerking met UCPA. Leer surfen, wakeboarden, zeilen en waterskiën. Sportliefhebbers kunnen meedoen aan een cursus boogschieten, badminton, tennis en bergklimmen. Ook fietsers komen volop aan hun trekken in de Gironde. Er is meer dan 150 kilometer aan fietspaden die u langs duinen, bossen en meren leiden. Visliefhebbers kunnen een hengeltje uitgooien op het meer van Carcans-Hourtin.

Boek Camping Huttopia Lac de Carcans bij een van onze vertrouwde partners:

Camping Huttopia Lac de Carcans

Frankrijk Aquitaine Gironde Carcans

Domaine de Bombannes, 33121 Carcans

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.