Camping La Perle

Camping La Perle in Fourneaux is een knusse en rustige familiecamping van Nederlandse eigenaren omgeven door natuur, midden in het departement Creuse (Midden-Frankrijk) in de regio Limousin. Naar de Limousin gaan is het Franse plattelandsleven opzoeken en genieten van de rust in de omgeving. De zeer kindvriendelijke camping heeft op 3 ha 33 intieme, ruime, afgebakende plaatsen (half zon, half schaduw). De gezellige camping La Perle beschikt over 2 geheel vernieuwde/gemoderniseerde sanitairgebouwen, zwembad met waterglijbaan, peuterbad, speeltuin, jeu de boulesbaan, takelbaan, konijnendorp, speelweide en een restaurant/bar met terras.
Camping La Perle ligt op 100 meter van het dorp Fourneaux, boven de doorgaande weg van Guéret naar Aubusson. Vanaf een aantal plaatsen heeft u prachtig uitzicht over het heuvellandschap van de Creuse. Het campingterrein is sterk hellend, maar de standplaatsen liggen vlak. In de zomer mogen kinderen tot 7 jaar geheel GRATIS op Camping la Perle verblijven. Regelmatig worden er gezellige thema-avonden en natuurwandelingen georganiseerd. De kampeerplaatsen op camping La Perle zijn ook geschikt voor campers.

Vakantie in de Creuse op Camping La Perle

De combinatie van zon, water, gastvrijheid, rust, kleinschaligheid, gezelligheid en natuur maakt een vakantie op onze camping onvergetelijk voor jong en oud. Er is hier voldoende gelegenheid om actief bezig te zijn. In de Limousin zijn tal van bezienswaardigheden, zoals musea, marktjes, brocante, Folklore Festival, weverij (Aubusson), kastelen, Oradour-sur-Glane, Vulcania, wolvenpark en gezellige, middeleeuwse stadjes.
Daarnaast kunt in de Creuse fantastisch wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, zwemmen (Lac de Vassivière) en vissen. De Creuse (de groene tuin van Frankrijk) is een natuurlijke, rustige, groene omgeving met een mild klimaat. Een vertrouwd beeld vormen de roodbruine Limousin-runderen.
De Limousin, met de hoofdstad Limoges ( porseleinstad), wordt doorkruist door verschillende rivieren, zoals de Vézère en de Dordogne en het stuwmeer Lac de Vassivière. Grote delen van het rustig stromende water zijn geschikt voor zwem- en andere watersporten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Perle voor je op een rij gezet:

Camping La Perle
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Creuse Saint-Médard-la-Rochette

D 942 St Medard la rochette, 23200 Fourneaux

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe