Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 198
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Le Boudigau

Camping Le Boudigau is een aangename 4 sterren camping met zwembad in Landes op 800 meter van het strand van Labenne-Océan. De camping ligt in een bosrijk gebied en biedt schaduwrijke plaatsen, mobilhomes en chalets. Geniet van het buitenzwembad met glijbaan, de bar en het restaurant, sportterrein, gratis animatie en Kids club. Op camping Le Boudigau kunt u ook fietsen huren en zijn er verschillende thema-avonden, zoals concerten, shows, is er bingo, cabaret, shows, disco, karaoke. Camping Le Boudigau heeft een kruidenier en een supermarkt. Overdag is er van alles te doen op camping Le Boudigau. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan aquarobics, petanquetoernooien en badminton. De speeltuin is het koninkrijk van de kinderen.

Vakantie in Landes

Aan de rand van Baskenland en ten zuiden van de kust van Les Landes ligt camping Le Boudigau. Een prachtige plek voor een vakantie midden in de natuur. De gezellige camping voldoet aan al uw verwachtingen en is ideaal gelegen op 800 meter afstand van het strand van Labenne-Océan. Breng een bezoek aan de plaatsen Saint Jean-de-Luz, Biarritz, Bayonne en ervaar de folklore, gastronomie en de sfeer. Wandel langs de typische markten of ontdek de tradities van de Landes. De lange stranden van de Atlantische Oceaan en de prachtige natuur lenen zich uitstekend om te wandelen, fietsen of paardrijden.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Boudigau voor ie op een rijtje gezet:

Camping Le Boudigau

Frankrijk Aquitaine Landes Labenne

45 Avenue de la Plage, 40530 Labenne

0033 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.