Camping Le Mas Des Sédariès

Camping Le Mas Des Sédariès is een rustige, kleine camping in Lozère met zwembad in het dorp Villefort in de regio Occitanië. De kleine camping is gelegen aan het nationaal park van de Cévennes. Op de camping in Zuid-Frankrijk zijn verschillende stacaravans en bungalowtenten. Daarnaast zijn er op de camping diverse staanplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Het zwembad op de camping is verwarmd en beschikt over een kinderbad en en bubble spa van 37 graden. Rondom het zwembad kan je heerlijk genieten van een ligbed, matras en een parasol. In de buurt van het zwembad is een fitness gebied, een tafeltennistafel en een jeu de boules baan. Voor de kinderen is er een speelzaal, animatie en een opblaasbaar kasteel. Als je geen zin hebt om te koken kan je iets te eten halen in het restaurant van Camping Le Mas Des Sédariès. Zoals bijvoorbeeld heerlijke snacks, pizza’s, hamburgers en heerlijk Italiaans ijs. Daarnaast heeft de camping een eigen campingwinkel waar je de belangrijkste levensbehoeftes kan halen.

Omgeving van de Lozère

Rondom de camping Le Mas Des Sédariès is genoeg te doen. Zo kan je wateractiviteiten doen zoals zeilen en kanoën. Daarnaast kan je heerlijk wandelen op en rondom de bergen, verschillende stadjes bezoeken, golfen, klimmen, zwemmen in meertjes. Maar ook golfen, mountainbiken, themapark Vallon du Villaret en Wolf Gevaudan zijn activiteiten die zeker het kijken waard zijn.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Mas Des Sédariès
Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère

Rue du Mas des Sédariès, 48800 Villefort-en-Cévennes

0033 (0)4 66 46 25 20
Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe